fbpx

Дълбоко възстановяваща терапия представява запълване на скъсаните нишки в косъма, като по този начин уплътнява косата, придава ѝ неповторим блясък и гладкост.

Какво представлява?

1 стъпка – измиване с дълбоко почистващ шампоан, с помощта на който премахваме в дълбочина замърсяванията и същевременно подготвяме косата, за да въведем в нея, полезните съставки на следващите стъпки.

2 стъпка – впръскване на реструктор, богат на минерали.  Тази стъпка се подсилва, с помощта на студена инфрачервена преса за коса, за да е възможна реконструкцията ѝв дълбочина.

3 стъпка – нанасяне на дълбоко хидратираща протеинова маска. С нейна помощ, запълваме скъсаните нишки в кортекса.

4 стъпка – впръскване на кератинов флуид. С тази стъпка затваряме предходните 2 и заглаждаме косата.

Благодарение на тези четири стъпки, богати на протеин, кератин, минерали и масла, продуктите успяват да проникне в дълбочина и да дадат максимален резултат на хидратация и жизненост в косата.

За по-дълготраен ефект може да се добави пета стъпка – ботокс, в студена или гореща форма, според състоянието на косата.

Терапията е подходяща, както за нормални, така и за сухи и изтощени коси. Може да се повтаря неограничен брой пъти, като ефектът се запазва за около месец. С помощта ѝ, можеш да имаш една феерична коса, която няма да остане незабелязана, а също и да си осигуриш по-лесното ѝ оформяне.