fbpx
Лазерния карбонов пилинг, ще направи чудеса с кожата на лицето ти. Основното му предназначение е подмладяване на кожата. Бори се активно с пигментните петна, цели да изравни тена, заличава фини линии и бръчици, придава сияен и свеж вид на лицето.
📌без болка
📌без възстановяване
📌подходяща за всеки тип кожа
Казвайки, че процедурата е подходяща за всеки тип кожа, това наистина е така. Но както при всички процедури, наблюдаваме най-силен ефект върху по-мазните кожи, склонни към акне, разширени пори и други несъвършенства по кожата.
Благодарение на лазерния карбонов пилинг порите се свиват, тенът става по-еднороден, кожата по-сияйна, по-гладка, по-млада. Недълбоките пигментни петна и луничките се заличават също.
Процедурата трае около 45 мин. Почистваме лицето, нанасяме карбоновия гел, изчакваме да изсъхне, минаваме всички места, на които сме нанесли от сместа, с лазерния неодимов апарат, след което почистваме остатъците, нанасяме хидратация и “воаля, готова си да продължиш нормалния ритъм на живот”.
Резултатът се вижда още след първата процедура. За максимален ефект препоръчваме серия от 5 поредни процедури, които да се извършват веднъж седмично.
Зимният сезон е най-подходящ за тази процедура, така че не се чуди повече, и дай старт на новата година, с нова , по-добра кожа.