fbpx

Добре поддържаните химикалки и красивият маникюр допринасят за създаването на страхотен външен вид за всяко от събитията. И всяка жена е свикнала да се поглези с очарователен дизайн на невенчета, независимо дали за важен повод или в ежедневието, създавайки модерен дизайн на ноктите.

В зависимост от изображението си струва да изберете един или друг стил на маникюр в модерен дизайн. И за всеки отделен случай, експертите за нокти предлагат невероятно нов моден маникюр през всеки сезон.

Важна роля в изпълнението на модното изкуство за нокти играят техники и стилове на изпълнение на дизайна на ноктите, които ще ви позволят да „създадете“ правилното настроение на ноктите си – празнично, игриво, смешно или романтично.

Диктувайте своите тенденции и сезонните тенденции на модния маникюр, предлагайки на модниците нови идеи за дизайн на нокти за всеки вкус – от ярки неонови решения до дълбоки интензивни вариации на маникюр за новия сезон.

Модните стилове на маникюрното изкуство са толкова разнообразни, че ще бъде възможно любителите на всички направления да намерят маникюр по свой вкус – от класика до смели тенденции на маникюрното изкуство.

След като проучихме много опции за моден маникюр 2019-2020, решихме да съставим за вас топ идеите за маникюр с гел лак във всички видове стилове. Уверяваме ви, че несъмнено можете да намерите за себе си най-новия маникюр в нашата колекция преди следващото пътуване до вашия майстор на ноктите.

Тенденциите за маникюр се определят от формата на ноктите, техниките и направленията за създаване на модерен дизайн, както и от модерния декор. Тенденции на модни нокти с няколко думи ще опишем по-нататък.

Technology. Искате да изненадате с нов ярък маникюр, обърнете внимание на модните области на дизайна на ноктите. Класиката под формата на френско яке и лунен дизайн в свеж дизайн няма да разочарова. Особено внимание трябва да се обърне на смелите техники за комбиниран маникюр, деликатно комбиниращи „цветен блок“, „отрицателно пространство“, „дълбок дизайн“, мраморен маникюр, както и боядисване на нокти в нови стилове, което пленява с облика на супер модерен маникюр.

Снимки. Новостите на маникюра са немислими без рисунки, без значение какъв е стилът на дизайна на ноктите – тържествен или ежедневен. В първия случай, между другото, ще има нов маникюр с цветя, клонки и дантелени шарки върху ноктите. Отпечатъци „геометрия“, абстракция и необичайни характеристики – хищнически принт и камуфлаж върху ноктите ще добавят сбитост на модния маникюр.

Декор. Неразделен компонент на модния маникюр ще бъдат декоративни продукти, от които се предлага огромно разнообразие. Блясък и шик ще придадат на ноктите ви фолио под формата на парчета, преведени или жънати. Любимият на много модни дизайни на ноктите ще бъде триене, блясък, камифубуки, кристали и стрази.

Модни примери за маникюр 2019-2020 ще бъдат невероятни и очарователни, както винаги, което ви позволява да добавяте свежи нотки към вашите изображения с ярки акценти под формата на модерен маникюр на сезона.

Нов маникюр: хищно изкуство на ноктите

Търсейки нови решения за отпечатъци за нокти за сезон 2019-2020, трябва да обърнете внимание на най-новия моден маникюр в много необичаен дизайн. И ще бъде въпрос на рисунки в стила на анимализма – леопардови невенчета, зебра принт, както и други вариации по темата. Важна подробност от модния хищнически дизайн ще бъде използването на различни цветни покрития, „отрицателно пространство“, матово покритие.

Модна нова геометрия за маникюр

Правите линии и графичните модели на моделите върху ноктите никога не престават да учудват, което позволява да се реализират смели решения за маникюр за офиса и работата, за всеки ден и за специално събитие.Геометрията на ноктите изглежда прекрасно в новото решение с пайети и фолио, с матово покритие, както и допълнение под формата на „отрицателно пространство“.

Нови идеи за нокти на изкуството: портрети

Това не е първият път, когато виждаме ярки и цветни нокти, когато майсторите използват момичешки лица, силуети, устни или очи за модерен дизайн на маникюр като изображения. Такъв маникюр не може да не изненада и привлече специално внимателно внимание, правейки ноктите с портрети истински произведения на изкуството.

Модни нокти с втриване

Ефективното триене с модерен дизайн на ноктите ще бъде чудесен избор за вечерен моден маникюр. Модни полирани нокти изглеждат страхотно с отделни акценти върху ноктите, или можете да си позволите много екстравагантен огледален маникюр. Контраст на матово и лъскаво покритие или деликатно и тъмно покритие ще добави изразителност на модния маникюр с търкане за специален повод.

Нов нюд маникюр

Неутрално покритие върху ноктите ще бъде една от основните тенденции в модерен дизайн на ноктите за предстоящия сезон. Нюдовите покрития в различни стилове изглеждат елегантно и спокойно, придавайки специален шик на ноктите с различни форми. Тук можете да използвате перлен прах, ивици и намазки върху ноктите, микро-кристали или мини-модели в модерен нюд маникюр.

Минимализъм в дизайна на ноктите

Безупречността на модерен маникюр ще се определя в по-голяма степен от сдържаността на нюанси, техники и средства за декор, които идеално се вписват в модния минимализъм на ноктите. Минималистичната стилистика може да бъде реализирана в геометрична посока, матов дизайн, флористика и други дребни щампи.

Нов градиентен маникюр

Магията на омбре маникюра даде възможност да се изпълняват нови видове дизайни на ноктите за всеки вкус, всеки път изненадващи с нови подходи. Основният елемент в модния градиент върху ноктите ще бъде цветната схема, която ще определи получения градиентен маникюр. Абстрактно омбре, върху всички или отделни нокти, матово и лъскаво, с рисунки – това не са всички модни градиентни решения, които можете да пресъздадете сами.

Нов френски маникюр

Възрастните мотиви на класическия маникюр са толкова оригинални, че ще се състезават с всяка техника за дизайн на ноктите. Откажете се от обичайния подход за правене френски маникюр и не се колебайте да изберете френски дизайни за маникюр с рисунки, кристали и декор, цветови интерпретации, матов топ.

Нов маникюр с кристали, блясъци и мъниста

Свежи идеи в декорирането на ноктите са въплътени в модните новости на маникюра за вечерта. Това, разбира се, е маникюр с море от кристали, камъчета, кристали и блести по всякакъв начин. Тенденцията ще бъде използването на лъскави елементи върху ноктите с матово покритие. Камъчетата с мраморни шарки изглеждат неустоимо, което ще ви позволи да получите шикозен стил на новоизграден маникюр за специален повод.

Нов моден маникюр: многоцветни нокти

В търсене на опростен, но и модерен дизайн на ноктите, обърнете внимание на новата тенденция – многоцветно покритие на всеки отделен пръст или чифт нокти. Тази техника изглежда страхотно, ако използвате спокойни нюанси на гел лакове или приглушени тонове. Новият дизайн на маникюр с различни покрития в дясната и лявата дръжки изглежда интересно.

Източник: expertexpro.com